"Goede administratie is een absolute must voor uw garagebedrijf"

Al jaren lang runt u met veel plezier een prachtig auto- of garagebedrijf. Met passie en techniek weet u iedere week, dag in, dag uit de klant weer tevreden te stellen. Echter kan het voorkomen dat de secundaire taken zoals de administratie blijven liggen. Dit kan voor een bepaalde tijd goed gaan, tot dat u aan het eind van het jaar de administratieve gegevens moet door geven aan de belasting.

Groot Kormelink Administratieve Ondersteuning zorgt ervoor dat niet alleen u-zelf, maar ook uw medewerkers efficiënter met de administratieve taken omgaan. Het digitaliseren van financiële gegevens is hierbij van absoluut belang. Hier kunt u bijvoorbeeld denken aan de papieren werkbonnen die omgezet moeten worden als factuur, maar ook aan de in- en verkoop administratie van nieuwe auto’s en occasions. 

U vraagt zich waarschijnlijk af wat ik voor u kan betekenen? Het uit handen nemen van een stukje zorg en het geven van gepast advies is mijn instelling. Samen met uw passie en mijn administratieve kennis werken wij uw auto- of garagebedrijf naar een hoger level. Het enige wat u op dat moment hoeft te doen is het verzamelen van alle papieren- en digitale gegevens zodat ik hiermee aan de slag kan. 

De verwerking van uw boekhouding gebeurt in een software-systeem van Snelstart of programma naar eigen keuze. Snelstart is een eenvoudig boekhoudsysteem waar zelfs u mee aan de slag kunt. Enkele voordelen van het digitaliseren van de administratie zijn: 

  • De online mogelijkheden die u heeft. U kunt namelijk op ieder moment van de in uw boekhoudprogramma.
  • De tijdsbesparing die u kunt ervaren door efficiënter ter werking te gaan.
  • De flexibiliteit doordat er meerdere personen tegelijk in het programma kunnen werken.
  • De koppeling van uw boekhoudprogramma en internetbankieren zijn een verfijnd middel.
  • De belangen zoals een back-up en update worden automatisch geregeld.

In overleg wordt er gekeken naar welke werkzaamheden u wilt uitbesteden. Deze taken kunnen bijvoorbeeld wekelijks, maandelijks of éénmalig zijn. Op deze wijze bied ik u die Administratieve Ondersteuning die bij u past.